2013. április 28., vasárnap

Késés a feltöltésekkel!

Üdv!
Sajnos a feltöltések során hibák léptek fel, ezért a "Légikatasztrófák" c. műsor évadjait nem sikerült megfelelően feltölteni, hamarosan pótlásra kerülnek!
Megértéseteket köszönöm,
Admin

3 megjegyzés:

  1. sziasztok :) nagyon jó az oldal, csak egyet szeretnék kérni, hogy a részeket inkább indavideora töltsétek fel, mert putlockeren van napi limit és egy részt enged naponta megnézni :/ sokkal jobb lenne, ha korlátlanul lehetne nézni :) várom, hogy feltöltsétek a többi részt is :) köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)

    Az a probléma, hogy az Indavideón szerzői jogok miatt egy idő után törlésre kerülnek a videók, akárcsak a YouTube-on de azért meg próbálunk minden tőlünk telhetőt, talán feltöltjük Indavideóra és Putlockerre egyaránt a videókat, így ha Indavideón törlésre kerül PutLockeren még megtekinthető/letölthető lesz, így marad egy biztos forrás.

    Üdvözlettel,
    Admin

    VálaszTörlés
  3. köszönöm az nagyon jó lenne :) amúgy egy lány feltöltött vagy 130 részt a született feleségekből vagy fél éve és még nem törölték meg a simpson család is fent van egy két éve szóval remélem nem törlik :) köszönöm még egyszer :) várom nagyon a többi részt is :))

    VálaszTörlés